Help! Ik heb gekke bultjes

 

Huidproblemen heb ik van kinds af aan gekend. Niet héél ernstig maar wel héél regelmatig. Gewoon irritant en niet leuk. Vooral als het in m’n gezicht zichtbaar was. Dan was het weer een virusje dat gekke bultjes gaf, allergische reacties en eczeem. Dit werd natuurlijk ook mede bepaald door m’n gemoedstoestand. Ik ben opgehouden met hormooncrèmes te smeren nadat ik al een jaar onder behandeling was bij een dermatoloog en het huidprobleem maar niet werd opgelost. Na alles zo’n beetje geprobeerd te hebben, gaf hij een laatste optie om een homeopathisch middel te nemen; maar ja, homeopathisch hè!

 

Waarom puur natuur op mijn huid?

Zo heb ik bijvoorbeeld mijn gezicht vol gehad met wratjes (en dat waren er héél veel) . Die gingen maar niet weg. Na een klein jaar bij de dermatoloog kreeg ik weer het advies een natuurlijk middel in te nemen. Na 3 dagen zag ik al verschil en na 1,5 week was alles weg! Je begrijpt, voor mij alleen maar puur natuur op m’n huid! In de loop van de jaren zijn voor mij met homeopathische en antroposofische middeltjes diverse aandoeningen en kwaaltjes opgelost of goed onder controle te houden.  Zo heb ik door de jaren heen een voorliefde/passie voor crèmepjes, potjes en olietjes ontwikkeld en ben ik een soort van natural crèmeaddict geworden. Mijn liefde voor huidverzorging op natuurlijke basis was geboren.

 

Geur en je mood

Omdat gemoedstoestand voor mij mede bepalend is voor de conditie van mijn huid, wilde ik (het zal de leeftijd ook zijn) m’n hart volgen en heb ik de beslissing genomen het avontuur aan te gaan en de sprong in het diepe te wagen. Daarom heb ik:

Een lijn voor vrouwen ontwikkeld met pure, 100% natuurlijke lichaams- en gezichtsverzorging en met geuren die je gemoedstoestand prikkelen en je huid ondersteunen als heerlijke aanvulling

Mijn missie? Vrouwen in verschillende levensfases een goed gevoel geven door de natuurlijke huidverzorging waarbij óók de beleving van geuren de gevoelstoestand onderstreept. Even een luxe moment voor jou & een stralende huid natuurlijk!

 

De geboorte van een natuurlijke verzorgingslijn

Zo spannend maar o zo leuk! In januari 2017 heb ik gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Wat mij de meeste voldoening geeft?  Ik wil graag mensen een goed gevoel geven. Vaak heb ik aan een paar woorden en een ontmoeting genoeg om aan te voelen wat een persoon nodig heeft op het gebied van geur , kleur en beleving.

Omdat ik een grote interesse heb in geuren en de werking daarvan ben ik me gaan verdiepen in de wereld van aromatherapie. Toen werd het idee geboren!

Een puur natuur luxe verzorgingslijn (Ja, ik houd van dat luxe gevoel) op basis van aromatherapie en GEUR beleving.

 

Weg met die huidproblemen!

Waarom verzorgingsproducten? Jarenlang, van kleins af aan, heb ik altijd huidproblemen gekend. Ik ging naar diverse dermatologen en heb iedere keer weer allerlei medicijnen gebruikt en gesmeerd die geen effect hadden op mij. In de meeste gevallen bleek mijn klacht zeer snel te verdwijnen wanneer ik een homeopathisch middel gebruikte.

Na een jaar lang testen bij familie, kennissen en vrienden en in samenwerking met de producent, ben ik tot (h)eerlijke producten gekomen met geurbeleving!

 

Een daarvan is De mood to mood serie. Deze is ontstaan de reis daarnaartoe omdat ik keuzes voor mezelf heb moeten maken en nog steeds maak. Geuren helpen daarbij om mijn gemoedstoestand te ondersteunen. Ik ben namelijk zeer gevoelig  voor de invloed van geur.

Met deze gedachte en passie voor geuren heb Ik mijn 100% natuurlijke verzorgingsproducten ontwikkeld en hoop dat ze ook jouw mood  zullen onderstrepen. Als je moe bent: Een drukke dag achter de rug hebt op het werk of thuis en je ontspanning kunt gebruiken.

Stiekem ben ik trouwens alweer bezig met de ontwikkeling van nieuwe toevoegingen aan deze lijn  🙂

 

Wat doet geur met jouw gemoedstoestand?

 

Deel uw mening