Spring eens in het diepe!

 

 

Sta je op het punt om te kiezen voor iets nieuws? Ik snap dat een sprong in het onbekende altijd spannend is! Hoewel de vertrouwde weg veiliger is, wil ik je aanmoedigen:

GA ERVOOR!

 

 

 

Oeps, dat is best spannend!

Maar het levert je ook zoveel nieuwe energie: een nieuw pad bewandelen. Bezig zijn met: hoe ga ik het aanpakken? Welke stappen moet ik daarvoor ondernemen? Zie het als een reis: Je gaat weer zoveel leren en ontdekken!

Ook kom je jezelf natuurlijk zo nu en dan tegen!

Natuurlijk gaat het niet altijd zoals jij wilt of gehoopt had. Wat jij op dit soort momenten, als de onzekerheid een keer toeslaat, kunt gebruiken zijn:

Warmte, moed, kracht & geborgenheid.

 

Zeker als je dan bedenkt: Help! Ik wil een moment voor mezelf!

Het helpt dan om jezelf even te verwennen, je terug te trekken & juist te genieten van het nu. Met geuren die deze emotie raken en om je te laten beseffen dat juist die kleine dingen je voldoening  geven, hebben we Tempting ontwikkeld.

Deze rijke scrub verzorgt jouw huid op een zachte manier. De zeezout scrubt je dode huidcellen zorgvuldig en haar mineralen werken in op je huid. De rijke toegevoegde oliën vertroetelen jouw huid.

Maar wat doet de essentiële gember- en lavendelolie in de “Tempting”- producten dan precies voor mijn gemoedstoestand?

Gember verwarmt het hart en geest, geeft geborgenheid en zelfvertrouwen. De Lavendel werkt rustgevend en ontspannend op jouw mood.

 

Dus naast dat jouw huid top aanvoelt na zo’n heerlijk “nieuw en verzorgd” gevoel van een wellness scrub, krijgt jouw mood ook een boost!

Tempting brengt je in een heerlijke Relax modus

 

Dat komt prima van pas als je een nieuw pad gaat kiezen?

 

Spannend maar ga ervoor! Ga mee op reis met MAY Life’s Journey!

 

 

 

 

Deel uw mening