Indulging MAY Life's Journey
MAY Life's Journey indulging

MAY Life's Journey wil het beste voor je huid

INDULGE jezelf met May Life’s Journey gezichtsverzorging

Bij de ontwikkeling van de producten van May Life’s Journey, heeft ontwerper en eigenaar Stefanie Lamers verzorgingsproducten samengesteld die goed zijn voor elke huid, ongeacht je leeftijd.

De collectie Indulging bestaat uit een gel to oil cleanser & de pure face oil. Beide zijn 100% natuurlijk en werken op basis van aromatherapie. Verwen jezelf met deze (h)eerlijke verzorgingsproducten.

Deze zijn zacht en halen het beste uit jouw huid. De ingrediënten die we gebruikt hebben, werken vochtregulerend. Ze gaan bovendien huidirritaties tegen. Last but not least zijn ze voedend en geven ze een dieptewerking.

Indulging MAY Life's Journey
MAY Life's Journey indulging

Met MAY mag je zijn wie je bent

INDULGE jezelf met May Life’s Journey gezichtsverzorging

Bij de ontwikkeling van de producten van May Life’s Journey, heeft ontwerper en eigenaar Stefanie Lamers een product samengesteld dat goed is voor elke huid, ongeacht je leeftijd. Dit is een gel to oil cleanser & de pure face oil. Deze zijn beide 100% natuurlijk en werken op basis van aromatherapie.

Beide producten zijn zacht en halen het beste uit jouw huid. De ingrediënten werken vochtregulerend, tegen huidirritaties en zijn bovenal voedend en hebben/geven dieptewerking.