Ervaar wat geur met je mood doet

MAY Life’s Journey brengt de (h)eerlijkste verzorgingsproducten bij jou thuis. Deze sluiten nauw aan bij jouw belevingswereld als vrouw. Je kunt je er makkelijk mee identificeren. Ze zijn bovendien zorgvuldig samengesteld: met oog voor de natuur, met een neus voor heerlijke geuren èn een groot inlevingsvermogen.

De 100% natuurlijke lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten van MAY Life’s Journey zijn jouw reismaatje. Ze onderstrepen jouw gemoedstoestand in een bepaalde levensfase, verzorgen je en prikkelen je zintuigen. Jouw mood krijgt zo een boost. Ervaar wat de heerlijke geur van onze producten met jouw mood doet.

Geef jouw gevoelstoestand een boost met MAY Life’s Journey!

Lees meer op onze blog
Ons verhaal MAY Life's Journey

Mooie dingen doorgeven en delen

 

MAY Life’s Journey is de jongste lijn van verzorgingsproducten van MAY Collection. Hiermee slaat eigenaar en ontwerper Stefanie Lamers, een nieuwe weg in.

Vanuit haar persoonlijke beleving heeft Stefanie de (h)eerlijkste verzorgingsproducten op het gebied van geurbeleving samengesteld. Deze zijn puur natuur en gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

“Jarenlang heb ik huidproblemen gehad. Ik weet hoeveel hinder je daarvan dagelijks kunt ondervinden. Vanuit die ervaring heb ik deze verzorgingsproducten ontwikkeld. “

Deze zijn bovendien zorgvuldig samengesteld. Met dank aan Stefanie’s neus voor heerlijke geuren en haar grote inlevingsvermogen.

Daarbij heeft zij zich laten leiden door haar persoonlijke beleving. Met haar producten wil MAY Life’s Journey je lichaam verzorgen en je extra laten genieten bij bepaalde gevoelsmomenten in je leven.

Die drive zit er van nature in, bij de samensteller van MAY life’s journey. Als jong meisje was Stefanie al in de tuin te vinden. Daar plukte ze rozenblaadjes en madeliefjes. Hiermee maakte ze haar eerste geuren van. Iedereen mocht ervan mee genieten. Het liefst ging ze langs bij vrienden, buren en bekenden om deze zo te laten ervaren hoe blij je wordt van geuren.

‘’Ik houd ervan om mooie dingen te delen en ervaringen door te geven.‘’

Lees meer van Stefanie
Ons verhaal MAY Life's Journey

Ervaar wat geur met je mood doet

MAY Life’s Journey brengt de (h)eerlijkste verzorgingsproducten bij jou thuis. Deze sluiten nauw aan bij jouw belevingswereld als vrouw. Je kunt je er makkelijk mee identificeren. Ze zijn bovendien zorgvuldig samengesteld met oog voor de natuur, een neus voor heerlijke geuren en een groot inlevingsvermogen.

De 100% natuurlijke lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten van MAY Life’s Journey vergezellen jou bij je gemoedstoestand in een levensfase. Ze verzorgen je en prikkelen je zintuigen. Jouw mood krijgt zo een boost. Het onderstreept jouw gevoel op een bepaald moment. Ervaar wat de heerlijke geur van onze producten met je mood doet.

Geef jouw gevoelstoestand een boost met MAY Life’s Journey!

Lees meer op onze blog

Mooie dingen doorgeven en delen

 

MAY Life’s Journey is de jongste lijn van verzorgingsproducten van MAY Collection. Hiermee slaat eigenaar en ontwerper Stefanie Lamers, een nieuwe weg in.

Vanuit haar persoonlijke beleving heeft Stefanie de (h)eerlijkste verzorgingsproducten op het gebied van geurbeleving samengesteld. Deze zijn puur natuur: gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

‘’Jarenlang heb ik huidproblemen gehad. Ik weet hoeveel hinder je daarvan dagelijks kunt ondervinden. Vanuit die ervaring heb ik deze verzorgingsproducten ontwikkeld.‘’

Deze zijn bovendien zorgvuldig samengesteld met een neus voor heerlijke geuren en een groot inlevingsvermogen.

Eigenaar en ontwerper Stefanie Lamers laat zich daarbij leiden door haar persoonlijke beleving. Met haar producten wil MAY Life’s Journey je lichaam verzorgen en je extra laten genieten bij bepaalde gevoelsmomenten in je leven.

Die drive zit er van nature in bij de samensteller van May life’s journey. Als jong meisje was Stefanie al in de tuin te vinden. Daar plukte ze rozenblaadjes en madeliefjes waar ze haar eerste geuren van maakte. Iedereen mocht meegenieten. Het liefst ging ze Langs vrienden, buren en bekenden om iedereen te laten ervaren hoe blij je wordt van geuren.

‘’Ik houd ervan om mooie dingen te delen en ervaringen door te geven.‘’

Lees meer van Stefanie